Ugrás a fő tartalomra

Audio test

Kiszivárgott a Soros-féle kvótapaktum

Miközben a híreket az ellenzéki pártok közötti viták uralják, aközben már titokban megszületett a döntés a jelöltek névsoráról.

Kiszivárgott a Soros-féle kvótapaktum


Soros-féle kvótapaktum, így emlegetik a két hete megszületett megállapodást, aminek mentén máris kiválogatták a migránspárti-politikát elfogadó ellenzéki képviselőjelölteket. A legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel őket próbálnák mandátumhoz juttatni nem kevesebb, mint 66 egyéni körzetben! A végső cél a kötelező betelepítési kvóta megszavazása még a nyáron, ehhez kell a parlamenti többség.

Soros György hálózatának tagjai, illetve egyes ellenzéki politikusok az elmúlt hetekben felmérték a választási erőviszonyokat, pontos számításokat végeztek, hány körzetben és hogyan lehetne minden pártból kiválogatni a legesélyesebb migránspárti jelölteket. A kiszivárgott részletek szerint legalább 66 egyéni körzetben terveznek olyan utolsó pillanatra időzített, villámcsapásszerű visszalépést, amely után csak egyetlen Soros-párti jelölt állna szemben a kormánypártok jelöltjével. Optimista becsléseik szerint a listán megszerezhető 40-43 szavazattal így matematikailag lehetne esélyük a migránspárti politikai fordulatra.

Soros György vezérletével apró részletekbe menően kidolgozták a 66 egyéni körzetben történő visszaléptetési rendszert. A választás napjára csak a legerősebbnek gondolt ellenzéki jelölt neve maradna a szavazólapokon, miután a többiek a választások előtt közvetlenül, a legutolsó órában dobnák be a törölközőt. A kvótapaktum még olyan részletekre is kiterjed, hogy a már kinyomtatott szavazólapokon ekkor már csak fekete filctollal lehet majd áthúzni a visszalépők nevét (a törvény a szavazás megkezdéséig még lehetőséget ad). A szigorúan megszabott feltételek szerint bármely pártból kizárólag olyan ellenzéki képviselő javára történhet visszalépés, aki garanciákat adva elkötelezi magát a határok megnyitása, a Soros-párti migránspolitika mellett. Része a tervnek továbbá, hogy a Soros által finanszírozott, illetve általa befolyásolt médiumok országos kampány keretében fogják terjeszteni az "egyedül esélyes jelöltek" listáját. Vagyis azon egyéni jelöltek nevét, akik vállalták a kvótapaktumban való részvételt.

Az első félév végéig áttörést akarnak elérni, mondhatni bármi áron. Sürget az idő, világpolitikai érdekek forognak kockán. Ha sikerülne megtörni az Orbán-kormány ellenállását, az első félév végéig, június 30-ig az Európai Unióban akadály nélkül meg lehetne szavaztatni az új kvótaszabályokat. Hogy aztán néhány hónap leforgása alatt migránsok tízezreit telepíthessék át az eddig még dacoló közép-európai államokba. Ezt követhetné a migránsok folyamatos, üzemszerű betelepítése.

Ahogy azt a belga miniszterelnök nemrégiben egy interjúban kifecsegte a kvótaügyben bármi áron meg kívánják törni a még ellenálló politikai erőket, mindenekelőtt Magyarországot. Még a bolgár elnökség idején, tehát az első félév végéig el akarják fogadni azt a már megfogalmazott új kvótaszabályt amely egy szoftverként működő számítási rendszer segítségével rendszeresen szétterítené a felgyülemlett migránstömeget. Ez Magyarország számára évi tízezer migránst jelentene, akik mindannyian kérvényezhetnék a családegyesítést, így a számuk pillanatok alatt a többszörösére nőhet.

Azért ennyire sürgős, mert a július 1-én felálló osztrák elnökség belpolitikai okok, a szabadságpárti koalíció miatt nem engedhet ilyen súlyú migránsügyben, míg a kisebb lobbierővel bíró bolgár elnökség az év első felében erre még lehetőséget kínál.

A terv útjában elsődlegesen a határozottan kitartó Orbán-kormány áll. Ezért lenne elsőrendű érdek Sorosék számára a magyar politikai térkép átrendezése. A kiszivárgott információk szerint Soros György stratégaként személyesen is részt vett a terv kidolgozásában és nem riad vissza újabb nagymértékű anyagi áldozattól sem.

A kvótapaktum szervezésében, a migránspárti képviselők kiválogatásában fontos szerep jut a Soros György által finanszírozott Gulyás Márton vezette Közös Ország Mozgalomnak. Aktivistáik a hétvégén már gyakorlatoztak Hódmezővásárhelyen.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Így jár minden nő, aki irritálja a férjét - mondta a migráns miután megölte a feleségét

A gyilkosság még pénteken történt a németországi Münlackerben. Miután végzett a feleségével, a férfi a fiát magával vitte, a kislányát viszont a gyilkosság helyszínén hagyta. A migránst már elfogta a rendőrség. Abu Marwan 41 éves szíriai migráns. A hatóságok szerint négy vagy öt alkalommal szúrta meg késsel a 37 éves feleségét. A nő belehalt a sérüléseibe, írja a Daily Mail . Megdöbbentő módon a gyilkosság után élőben bejelentkezett Facebookon, véres arccal és kézzel. A videón mögötte a fia is látható. A magát menekültnek hazudó gyilkos arról beszélt a közösségi oldalon, hogy így jár minden nő, aki irritálja a férjét. A szír migráns és a fia arra ösztönözték követőiket, hogy osszák meg a felvételt. A gyilkosság után az apa és a fiú elmenekültek. A bevándorlóbűnöző a kislányát viszont otthon hagyta a halott felesége mellett. A lány ezután kihívta a rendőrséget, akik nemsokára elfogták a férfit és a fiút. A család egyébként „menekültként" érkezett Németországba, de az

Migránsokat telepítettek a francia faluba, a helyiek erőszaktól rettegnek

Az egyik legszebb francia település Saint-Macaire. Gironde megyében van, nem messze Bordeaux-tól. A nyugodt középkori faluban kétezren élnek. Néhány hete viszont minden túlzás nélkül felbolydult a falu, mert - ahogy a helyiek fogalmaznak - a kormány engedékenységéből hozzájuk telepítettek 20 kiskorú migráns. A helyiek tiltakoztak, minden eredmény nélkül. Most pedig félnek. Saint-Macaire A falugyüléseken visszatérő téma, hogy a helybeliek felsorolják, milyen sok nőt (és olykor férfit) erőszakoltak meg migránsok Franciaországban. Legutóbb egy Quistreham nevű településen két diáklányt erőszakolt meg hét migráns. Gironde megyébe összesen 900 kiskorú migránst kellett befogadniuk az elmúlt egy évben. Közülük megdöbbentően sokan, nagyjából 800-an csak hazudták, hogy kiskorúak. A francia bevándorlási és migránselhelyezési gyakorlat szerint, ha később kiderül, hogy a migráns hazudott az életkorával kapcsolatban, attól még nem dobják ki az országból. Sőt, lényegét tekintve semmilyen

A migránsok ingyen ehetnek a francia Flunch gyorséttermekben - videó

Óriási felháborodást váltott ki a francia társadalomban az a videó, amelyen az látható, hogy a Flunch nevű gyorsétterem-hálózatban egy migráns egy A4-es papír aláírásáért cserébe ingyen ételhez jut. A migránsbarát gesztus azért sem volt túl népszerű a franciák körében, mert Emmanuel Macron köztársasági elnök jelentős összegeket vett el a francia nyugdíjasoktól. Éppen ezért sokan szimbolikusnak tekintik az étteremlánc lépését. Itt tudja megnézni azt a videót, ahol egy migráns aláír egy A4-es lapot, és egyből viheti az ingyen ételt: France nourriture gratuite au restaurant pour les #migrants #flunch 😡 pic.twitter.com/1meXTAtbV2 — ☠️martial☠️🇫🇷 (@martial23406077) 2018. március 19. A francia nyugdíjasok felháborítónak tartják , hogy miközben Emmanuel Macron csökkenti a nyugdíjakat, a párizsi és Párizs környéki tömegközlekedést a migránsok (a papír nélküliek is) ingyenesen használhatják. A francia adófizetőknek évi 43 millió euróba kerül a migránsok ingyen utaztatása.